en | nl | th

Field station - Support Nadine

Support Nadine

Wie mij goed kent (of een beetje :)), weet dat ik een grote dierenvriend ben. Toch wist ik maar weinig over olifanten toen ik besloot om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij een Thaise olifantenopvang. Na een paar weken bij deze imposante dieren te hebben geleefd, was ik verkocht. Ik leerde veel over olifanten en ervoer hoe hard het leven van olifanten in het wild is.

Tijdens overnachtingen in het bos hoorden we hoe boeren vuurwerk naar olifanten gooiden om ze weg te jagen bij hun plantages. Het aantal conflicten tussen olifanten en mensen groeit doordat het leefgebied van olifanten steeds kleiner wordt. Door deze conflicten nemen de populaties van wilde olifanten in Azië en Afrika snel af. Onze hulp is dan ook hard nodig.

Bring the Elephant Home (BTEH) is een fantastische organisatie die ik al meerdere jaren steun. Ze beschermen wilde olifanten en werken met boeren om te zorgen dat ze in harmonie samen kunnen leven. Je leest meer over hun belangrijke werk op hun website.

Help jij mee wilde olifanten beschermen in Afrika?

Ik heb de bijzondere kans gekregen om BTEH te helpen met het opzetten van een veldstation in Kruger Park, Zuid-Afrika. Binnen dit project onderzoeken we wilde olifanten en helpen we arme, lokale gemeenschappen. Wanneer lokale gemeenschappen minder overlast ervaren en juist meer profijt hebben van wilde olifanten (doordat ze geld verdienen aan toeristen), zullen de conflicten afnemen en olifantenpopulaties veiliger zijn.

Het opzetten van dit veldstation kost geld. We moeten educatiemateriaal maken, er zijn bouwmaterialen nodig, onderzoeksmaterialen en transport. Help jij me om mijn droom waar te maken en wilde olifanten te helpen?

Elke donatie helpt om dit project tot een succes te maken. Ontzettend bedankt voor je hulp!

Het streefbedrag voor donaties is: € 1.250,-

Single donation (NL)
Wil je iets doneren?
Welk bedrag wil je doneren?
Kies de betaalmethode
Kies je bank
Kies je creditcard

Donatie gegevens

Persoonsgegevens

Section

Aanhef
Voorwaarden *
‹ Terug naar de vorige pagina