en | nl | th

Soep voor olifanten!

Doneer 5 euro voor het Tom Yum project en ontvang het Tom Yum soep recept!

Tom Yum soep is een pittige, gezonde Thaise soep die wordt gemaakt met ingrediënten die olifanten niet lekker vinden: pepers, knoflook, citroengras, galangal, kaffir limoen, ui en koriander. Wanneer Thaise boeren deze gewassen gaan verbouwen, worden olifanten op een natuurlijke manier af geschrikt (in plaats van dat ze de gewassen opeten). En het levert Thaise boeren duurzame inkomsten op. Goed voor de olifanten, de natuur als geheel èn de lokale gemeenschap!

Doneer nu voor het recept en steun het Tom Yum project

We hebben je hulp nodig. We kunnen dit project om te beginnen op gang helpen met workshops in Thailand. Zodat boeren, studenten en andere leden van een gemeenschap het project samen bediscussiëren en ontwikkelen. Om die workshops te kunnen organiseren hebben we echter donaties nodig. Je kunt heel eenvoudig helpen. Maak Tom Yum soep en steun het project en daarmee de olifanten! Bovendien vind jij de soep vast heel lekker!

Ja, ik doneer 5 euro en ontvang het Tom Yum soep recept

Je ontvangt een e-mail met het recept. Wil je ook een zakje biologische Tom Yum pasta ontvangen? Doneer dan 20 euro. Alvast hartelijk dank!

Single donation (NL)
Wil je iets doneren?
Welk bedrag wil je doneren?
Kies de betaalmethode
Kies je bank
Kies je creditcard

Donatie gegevens

Persoonsgegevens

Section

Aanhef
Voorwaarden *
‹ Terug naar de vorige pagina