Onderzoek Zuid-Afrika

Als onderzoeksassistent speel je een cruciale rol bij Bring The Elephant Home door bij te dragen aan het onderzoek naar het gedrag van wilde olifanten in Zuid-Afrika. Je takenpakket is divers en omvat het identificeren van individuele olifanten, het monitoren van hun gedrag en bewegingspatronen, en het verzamelen van uitwerpselen voor analyse van stressniveaus. Door deze activiteiten lever je een essentiële bijdrage aan de bescherming en het behoud van olifanten. Wij verheugen ons op je aanmelding. Je vindt hopelijk alles wat je moet weten op deze webpagina! Heb je vragen? Stel ze gerust via de email.

Vrijwilliger olifantenonderzoek

Geïnteresseerd in hoe het leven van een olifantenonderzoeker eruit ziet? Je hebt nu de kans mee te lopen en alles te leren over het leven in de Afrikaanse bush. Je kunt Bring The Elephant Home (BTEH) helpen bij het onderzoek naar het gedrag van wilde olifanten in Zuid Afrika! Je krijgt de mogelijkheid om bij te dragen aan natuurscherming en wilde olifanten van dichtbij te ervaren. Dat zijn unieke ervaringen, natuurbeschermers voor het leven! Wij verheugen ons op je aanmelding.

Eerstvolgende vrijwilliger expeditie?

Waar: Kariega Game Reserve, South Africa.
Wanneer: 2 tot en met 11 september 2024
In samenwerking met: Kariega Foundation.

Kosten: 2.550 euro voor 10 dagen

Dit is inclusief gedeelde accommodatie in het Kariega Conservation Center, alle maaltijden (vegetarisch), koffie/thee/water, (beperkte) internettoegang, een boma-gebied met kampvuur, braai en een kle3in zwembad. Alle safari’s in het prachtige Kariega Game Reserve en deelname aan onderzoek naar olifantengedrag, plus een dagtocht naar het Addo Elephant National Park.

De deelnamekosten zijn exclusief vluchten, landvervoer en persoonlijke uitgaven (bijv. lokale SIM-kaart, activiteiten op vrije dagen, snacks, enz.). We kunnen deelnemers voorzien van persoonlijke fondsenwervingspagina’s, zodat je financiële steun kunt werven voor je bijdrage.

Alle fondsen die worden ingezameld door deelname aan deze unieke ervaring dragen bij aan onderzoek naar en bescherming van olifanten.

Spreek het je aan?

Heb je interesse om ook gedurende 10 dagen als olifantenonderzoeker aan de slag gaan? Klik aanmelden, vul je gegevens in, en je hoort zsm van ons. Je kunt ons ook eerst een e-mail email sturen als je vragen hebt.

Steun BTEH’s olifantenonderzoek met een donatie

Nieuws en updates

2024-04-08  Wat gebeurt er als je een hek weghaalt? Vijf observaties
2023-11-07  Vrijwilliger in Zuid-Afrika voor Bring The Elephant Home
2023-10-28  Vrijwilliger olifantenonderzoek Zuid-Afrika: programma 5 tot en met 14 maart 2024
2023-09-17  SAWMA-conferentie

Single donation (NL)
Wil je iets doneren?
Welk bedrag wil je doneren?
Kies de betaalmethode
Kies je bank
Kies je creditcard

Donatie gegevens

Persoonsgegevens

Section

Aanhef
Voorwaarden *
‹ Terug naar de vorige pagina