en | nl | th

Olifantenonderzoek in Zuid Afrika

Bring The Elephant Home onderzoekt het gedrag van wilde olifanten in het prachtige Kariega Game Reserve. Nu er geen toeristen in het reservaat zijn, is het natuurlijke gedrag van olifanten goed te observeren, zonder negatieve invloed van mensen. Daarnaast onderzoeken we ook de sociale kant van natuurbescherming, bv door het organiseren van workshops voor de lokale gemeenschap. Dit zorgt voor meer inzicht in mogelijkheden om lokale betrokkenheid bij natuurbescherming te vergroten. Het resultaat zorgt voor extra argumenten voor vergroting van leefgebied, eerlijke verdeling van de voordelen van natuurbescherming en toerisme met respect voor de olifant.

Vrijwilliger olifantenonderzoek

Geïnteresseerd in hoe het leven van een olifantenonderzoeker eruit ziet? Je hebt nu de kans mee te lopen en alles te leren over het leven in de Afrikaanse bush. Als “pioniervrijwilliger” help je Bring The Elephant Home (BTEH) bij het onderzoek naar het gedrag van wilde olifanten in Zuid Afrika! Taken variëren van olifanten identificeren, olifantenobservaties invoeren, het organiseren van community workshops, het uitwerken van onderzoeksprojecten en educatieve en gemeenschapsprogramma’s, en hiermee een belangrijke bijdrage leveren aan de bescherming van olifanten en aan dorpsontwikkeling. Je krijgt zo de mogelijkheid om bij te dragen aan natuurscherming en wilde olifanten van dichtbij te ervaren. Dat zijn unieke ervaringen, natuurbeschermers voor het leven!

Wij verheugen ons op je aanmelding. Je vindt hopelijk alles wat je moet weten op deze webpagina! Heb je vragen? Stel ze gerust via de email.

Pioniersgroep

Wanneer: November 10-30, 2021

Kosten: 1.200 euro voor drie weken

Waar?

In samenwerking met het Kariega Conservation Center, op de rand van Kariega Game Reserve in the Eastern Cape.

Voor meer informatie, kijk op deze pagina.

Spreek het je aan?

Heb je interesse om ook gedurende 3 weken (full time) als olifantenonderzoeker aan de slag gaan? Klik hier om je gegevens in te vullen, en je hoort zsm van ons. Je kunt ons ook eerst een e-mail email sturen als je vragen hebt.

Steun BTEH’s olifantenonderzoek met een donatie

Single donation (NL)
Wil je iets doneren?
Welk bedrag wil je doneren?
Kies de betaalmethode
Kies je bank
Kies je creditcard

Donatie gegevens

Persoonsgegevens

Section

Aanhef
Voorwaarden *
‹ Terug naar de vorige pagina