en | nl | th

Oogsten en planten

Na een inspannende en vermoeiende dag onder een stralende zon, waren we klaar met het planten van vijf testvelden: 1.000 citronella en 1.000 citroengras geplant! Iedereen bedankt voor het meedoen!

Het Tom Yum project wordt lokaal gepland en uitgevoerd. Om een vreedzaam samenleven van mensen en olifanten in Thailand te bevorderen, ondersteunen we boeren om andere gewassen te verbouwen dan de monocultuurgewassen die olifanten aantrekken en biodiversiteit ondermijnen. Dat is het bijzondere en unieke van het Tom Yum project.

Wil je deze lokale helden en het project steunen, bezoek dan onze Elephant & Co webshop! Er zijn kaarsen en zeep, thee, etherische oliën, tal van producten om uit te kiezen! Je kunt onderaan deze pagina ook een donatie doen. Elke steun wordt enorm gewaardeerd!

Een deel van onze eerste grote oogst citroengras en citronella van het test veld van het Tom Yum-project wordt door de lokale gemeenschap gebruikt om olifant-vriendelijke producten te maken. De rest is gebruikt om de vijf testvelden te beplanten. Deze velden worden bestudeerd om de economische, sociale en ecologische resultaten van het project te bepalen.

Speciale vermelding voor onze activiteitencoördinator, Som, en onze veldsupervisor, Oh. Zij hebben de studie gepland, het gewasonderhoud gecoördineerd, gegevensverzameld en geanalyseerd, de productie en verzending van de producten beheerd en percelen gevonden en voorbereid voor de volgende fase van het project.

Lees meer over het Tom Yum project!

Help je mee? Elke donatie is welkom! Alvast heel veel dank.

Single donation (NL)
Wil je iets doneren?
Welk bedrag wil je doneren?
Kies de betaalmethode
Kies je bank
Kies je creditcard

Donatie gegevens

Persoonsgegevens

Section

Aanhef
Voorwaarden *
‹ Terug naar de vorige pagina