Onze nieuwe Thailand Country Director: Khwankhao “Kimmim” Sinhaseni!

Wij introduceren graag onze nieuwe Thailand Country Director: Khwankhao “Kimmim” Sinhaseni! Wij zijn blij Kimmim te mogen verwelkomen bij de Bring the Elephant Home-familie als onze nieuwe Thailand Country Director. Kimmim, wiens naam ‘zwart’ betekent in het Noord-Thais, bevindt zich in de laatste fase van haar PhD aan de Griffith University, Brisbane, Australië. Haar onderzoek richt zich op de waarde van ecosysteemdiensten in de tropische fruitproductie, waarbij de nadruk ligt op natuurbehoud en het herstel van het habitat.

Met een rijke achtergrond op het gebied van natuurbehoud is Kimmim drie jaar lang uitvoerend directeur van The Bird Conservation Society of Thailand geweest. Ze heeft talloze projecten geleid om trekvogels en bedreigde soorten zoals de lepelaarstrandloper en de gevlekte groenpootruiter te beschermen, terwijl ze ook het publieke bewustzijn heeft bevorderd. Daarvoor werkte ze als onderwijsfunctionaris en onderzoeker bij de Forest Restoration Research Unit van de Universiteit van Chiang Mai.

Tijdens haar Phd-traject droeg Kimmin bij aan Griffith International als mentor voor internationale studenten en was ze in 2016 ambassadeur van Brisbane International om het studentenleven in Brisbane te promoten. Haar passie voor lesgeven en onderwijsprogramma’s komt duidelijk tot uiting in haar rol als docent, waar ze Thaise en internationale studenten onderwijst over natuurbehoud en politieke ecologie.
Kimmim, een ervaren wetenschapscommunicator, won de FrameLab-wedstrijd georganiseerd door de Britse Raad in 2021. Haar uiteenlopende ervaringen en toewijding aan natuurbehoud maken haar een heel geschikt voor onze missie bij Bring The Elephant Home.

Doe mee en heet Kimmim welkom in ons team! 🌿🐘✨

Untitled design
‹ Terug naar de vorige pagina