Ice Challenge voor olifanten!

Bent u op vakantie in Thailand rond 18 t/m 20 december? Doe dan mee met de Wim Hof Ice Challenge en draag bij aan de bescherming van wilde olifanten. Bring the Elephant Home besteedt de opbrengst aan concrete doelen voor wilde olifanten in de omgeving van de challenge en voor olifanten in andere delen van Thailand en in Zuidelijk Afrika. We hopen dat u meedoet! Een onvergetelijke ervaring met Iceman Wim Hof, in een schitterende omgeving in Thailand.

Tussenstand opbrengst:

De Ice Challenge Fundraiser is een driedaags evenement met geweldige activiteiten door de inspirerende Iceman Wim Hof. Ademhalingsoefeningen, ijsbaden, grotmeditatie, yoga op het strand en live muziek. Op dag drie gaan we de lokale gemeenschap helpen om bomen voor olifanten te planten en met de rangers op safari te gaan om wilde olifanten in hun natuurlijke habitat te spotten. We kamperen op het idyllische strand van Sam Phraya in Khao Sam Roi Yot National Park.

Sluit u aan bij Wim Hof, milieuactivist Fallon Loves Nature en BTEH oprichter Antoinette van de Water en doe mee aan de Ice Challenge Fundraiser! Boek vandaag nog uw plek voor deze kans van uw leven waar u niet alleen een transformerende ervaring zult hebben, maar ook bijdraagt aan de overlevingskansen voor olifanten. Samen creëren we een wereld waarin mensen en wilde olifanten in harmonie naast elkaar kunnen bestaan!

3 dagen
– Wim Hof & BtEH Ice Challenge Fundraiser
– Thailand, Sam Phraya beach in Khao Sam Roi Yot National Park
– Datum aankomst: December 17, 2019
– Event dagen: December 18-20
– Datum van vertrek: December 21, 2019
Programma (Engelstalig)
– Minimum donatie en/of via crowdfunding: 1.099 Euro
– Meer informatie? e-mail 
– Uw eigen Ice Challenge crowdfunding starten? e-mail 

Opbrengst gaat geheel naar Bring the Elephant Home
Met uw steun kunnen we acht doelen voor het overleven van Aziatische en Afrikaanse olifanten bereiken. Het is onze missie om de overlevingskansen voor olifanten wereldwijd te verbeteren. Wij geloven in de betrokkenheid van lokale gemeenschappen, studenten, wetenschappers, overheden, rangers en iedereen die waarde hecht aan natuurbehoud. Bring The Elephant Home is betrokken bij gemeenschappen in drie regio’s van Thailand en fondsen van dit evenement dragen bij aan de voltooiing van het project met onze nieuwste gemeenschapspartners in de buurt van Kui Buri National Park, in de provincie Prachuap Khiri Khan, een van de belangrijkste prioriteitsgebieden voor het behoud van olifanten. Op de locatie van het Ice Challenge Fundraiser event draagt ​​uw steun bij aan de eerste vier doelen: het planten en verzorgen van bomen om de geschikte habitat te vergroten, het installeren van bijenkorfomheiningen om gewasovervallen te voorkomen, gemeenschapsworkshops en de oprichting van een gemeenschapscentrum voor coëxistentie. Samen zorgen deze doelen ervoor dat mensen en olifanten in harmonie kunnen samenleven!

The Ice Challenge Fundraiser tussenstand:

Hoe kunt u meedoen?
We vragen deelnemers om een minimumbedrag van 1.099 Euro te doneren en / of in te zamelen. Doe mee en en doneer nu! Wilt u meer informatie ontvangen voordat u zich registreert? Wilt u de Ice Challenge Fundraiser met uw bedrijf sponsoren? Of in een van de VIP-pakketten exclusief bij Wim Hof? Stuur een e-mail naar: Support@bteh.org.

Meer weten over de Wim Hof methode?
In de loop van de tijd hebben wij als mensen een andere houding ten opzichte van de natuur ontwikkeld en zijn we onze innerlijke kracht vergeten. Dit is het vermogen van ons lichaam om zich aan te passen aan extreme temperaturen en te overleven in onze natuurlijke omgeving. De Wim Hof-methode is gebaseerd op dit principe. Wilt u meer weten over Wim Hof, de Iceman? Ga naar de Wim Hof Method website of download de WHM app. Op zijn website kunt u een gratis mini class volgen, a korte introductie op de drie pijlers waarop de Wim Hof-methode rust: ademtechniek, gecontroleerde blootstelling aan kou en het cultiveren van de mentaliteit waarmee je deze twee krachtige krachten optimaal kunt benutten van nature. Volg Wim Hof op Instagram.
Informeer uzelf over de Wim Hof-methode voordat u zich aanmeldt. Lees met name de gebruiksvoorwaarden (B, 1-4) op deze pagina van Wim Hof’s website.

Doe mee met de Wim Hof Ice Challenge voor olifanten!

We vragen deelnemers om minimaal 1.099 Euro te doneren of in te zamelen. Doe mee aan de Wim Hof & Bring the Elephant Home Ice Challenge door hieronder te doneren. Lees alstublieft de voorwaarden voordat u uw donatie overmaakt. Wilt u geld inzamelen of sponsors zoeken? Stuur ons een email om uw eigen crowdfunding-pagina te starten. Wilt u met meer dan één persoon deelnemen? Doneer op basis van het aantal deelnemers email de volledige naam en contactgegevens van elke deelnemer. We hopen dat u meedoet!

donatieformulier

JA, ik ga de Ice Challenge uitdaging aan!

Hoeveel wilt u doneren?
Hoe wilt u betalen?

Wat zijn uw gegevens?
 
Er is iets fout gegaan probeer het later nogmaals.

Wanneer u niet online kunt doneren, stuur dan een email met de naam/namen en contactgegevens van deelnemer(s) en wij sturen u een donatieverzoek met bankgegevens van Bring the Elephant Home.

Voorwaarden

  • Accommodatie, maaltijden, alle activiteiten van de Ice Challenge en olifantensafari zijn inbegrepen.
  • Als deelnemer moet u 18 jaar of ouder zijn op het moment van het evenement.
  • Na ontvangst van uw gift ontvangt u een bevestiging per e-mail. We zullen alle details over het programma, de locatie en speciale extra opties verstrekken.
  • Informeer uzelf over de Wim Hof-methode voordat u een donatie doet, en met name de gebruiksvoorwaarden (B, 1-4) op deze pagina van Wim Hof’s website.
  • Dit evenement is een fondsenwervingsactie voor een in Nederland geregistreerde liefdadigheidsinstelling, dus uw gift is aftrekbaar van de belasting wanneer u in Nederland belastingplichtig bent,
  • Donaties voor deze fondsenwervingsactie worden niet teruggestort. Wanneer u ons echter minstens 30 dagen voorafgaand aan het evenement schriftelijk op de hoogte stelt (support@bteh.org) dat u niet kunt deelnemen, komt u in aanmerking voor een terugstorting van 50%. Er wordt geen restitutie verleend voor annuleringen die minder dan 30 dagen voorafgaand aan het evenement zijn ontvangen, noch voor het niet aanwezig zijn.
  • Overmacht: BTEH kan niet worden terugbetaald als het evenement wordt geannuleerd vanwege een oorzaak die buiten onze macht ligt.

Privacy

Stichting Bring the Elephant Home ontvangt – wanneer u een gift doet via onze webformulieren – uw naam en rekeningnummer. Dat zijn persoonsgegevens die nodig zijn voor het verwerken van uw gift. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om u te informeren over onze activiteiten of om uw steun te vragen. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Ice Challenge for Elephants uses: