Ice Challenge – Ga de uitdaging aan!

Doe mee mee met de Ice Challenge Fundraiser in tropisch Thailand van 18 tot 20 december 2019 met de legendarische Iceman Wim Hof! De opbrengst gaat volledig naar concrete doelen ter bescherming van wilde olifanten. Draag bij aan vreedzame coëxistentie tussen wilde olifanten en mensen door de Ice Challenge met Wim Hof aan te gaan!

De Ice Challenge Fundraiser is een uniek driedaags evenement met een aantal geweldige activiteiten gefaciliteerd door Wim Hof, ’s werelds meest inspirerende Iceman, zoals ademhalingsoefeningen, ijsbaden, grotmeditatie, yoga op het strand en live muziek. Op dag drie gaan we de lokale gemeenschap helpen om bomen voor olifanten te planten en met de rangers op safari te gaan om wilde olifanten in hun natuurlijke habitat te spotten. We kamperen op het idyllische strand van Sam Phraya in Khao Sam Roi Yot National Park.

Sluit u aan bij Wim Hof, Laura Hof, milieuactivist Fallon Loves Nature en BTEH oprichter Antoinette van de Water en doe mee aan de Ice Challenge Fundraiser! Boek vandaag nog uw plek voor deze kans van uw leven waar u niet alleen een transformerende ervaring zult hebben, maar ook bijdraagt aan de overlevingskansen voor olifanten. Samen creëren we een wereld waarin mensen en wilde olifanten in harmonie naast elkaar kunnen bestaan!

3 dagen
– Wim Hof & BtEH Ice Challenge Fundraiser
– Thailand, Sam Phraya beach in Khao Sam Roi Yot National Park
– Datum aankomst: December 17, 2019
– Event dagen: December 18-20
– Datum van vertrek: December 21, 2019
Programma (Engelstalig)
– Minimum donatie en/of via crowdfunding: 1.099 Euro
– Meer informatie? e-mail 
– Uw eigen Ice Challenge crowdfunding starten? e-mail 
– Wil u meedoen de Ice Challenge? Sign up!

Opbrengst gaat geheel naar Bring the Elephant Home
Met uw steun kunnen we acht doelen voor het overleven van Aziatische en Afrikaanse olifanten bereiken (klik op een pictogram om meer te lezen over elk doel, Engelstalig). Het is onze missie om de overlevingskansen voor olifanten wereldwijd te verbeteren. Wij geloven in de betrokkenheid van lokale gemeenschappen, studenten, wetenschappers, overheden, rangers en iedereen die waarde hecht aan natuurbehoud. Bring The Elephant Home is betrokken bij gemeenschappen in drie regio’s van Thailand en fondsen van dit evenement dragen bij aan de voltooiing van het project met onze nieuwste gemeenschapspartners in de buurt van Kui Buri National Park, in de provincie Prachuap Khiri Khan, een van de belangrijkste prioriteitsgebieden voor het behoud van olifanten. Op de locatie van het Ice Challenge Fundraiser event draagt ​​uw steun bij aan de eerste vier doelen: het planten en verzorgen van bomen om de geschikte habitat te vergroten, het installeren van bijenkorfomheiningen om gewasovervallen te voorkomen, gemeenschapsworkshops en de oprichting van een gemeenschapscentrum voor coëxistentie. Samen zorgen deze doelen ervoor dat mensen en olifanten in harmonie kunnen samenleven!

De opbrengst van de Ice Challenge wordt aan deze doelen besteed (zie hier percentage en korte beschrijving)

              

The Ice Challenge Fundraiser tussenstand:

Hoe de Ice Challenge Fundraiser is begonnen!
Fallon Loves Nature werd in 2016 voor het eerst verliefd op de olifanten tijdens een Walking Tree Travel vrijwilligersreis in Thailand. Ze was toen 17 en wilde met een doel reizen. Tijdens vrijwilligerswerk met de gemeenschap in Thailand leerde ze over het conflict tussen mens en olifant via Bring the Elephant Home. Fallon Rabin: “Dit heeft mijn passie aangewakkerd om meer te doen om onze olifanten te redden en ze wild en vrij te houden. Wim Hof de “Iceman” heeft me gezegend met deze geweldige kans om met hem samen te werken om de olifanten te helpen. Samen met BTEH zetten we ons in voor de olifanten en om onze verbinding met hen en de natuur te redden! Doe mee en neem de Ice Challenge aan! ”Fallon Rabin, milieuactivist

Hoe kunt u meedoen?
Deelnemers wordt gevraagd om te doneren en / of in te zamelen een minimumbedrag van 1.099 Euro – $ 1,199 – 36,000 THB. Doe mee en en doneer nu! Wilt u meer informatie ontvangen voordat u zich registreert? Wilt u de Ice Challenge Fundraiser met uw bedrijf sponsoren? Of in een van de VIP-pakketten exclusief bij Wim Hof? Stuur een e-mail naar: Support@bteh.org.

Meer weten over de Wim Hof methode?
In de loop van de tijd hebben wij als mensen een andere houding ten opzichte van de natuur ontwikkeld en zijn we onze innerlijke kracht vergeten. Dit is het vermogen van ons lichaam om zich aan te passen aan extreme temperaturen en te overleven in onze natuurlijke omgeving. De Wim Hof-methode is gebaseerd op dit principe. Wilt u meer weten over Wim Hof, de Iceman? Ga naar de Wim Hof Method website of download de WHM app. Op zijn website kunt u een gratis mini class volgen, a korte introductie op de drie pijlers waarop de Wim Hof-methode rust: ademtechniek, gecontroleerde blootstelling aan kou en het cultiveren van de mentaliteit waarmee je deze twee krachtige krachten optimaal kunt benutten van nature. Volg Wim Hof op Instagram.
Informeer uzelf over de Wim Hof-methode voordat u zich aanmeldt. Lees met name de gebruiksvoorwaarden (B, 1-4) op deze pagina van Wim Hof’s website.

Meer weten over Bring the Elephant Home?
Bring the Elephant Home streeft naar een wereld waar olifanten de habitat hebben die ze verdienen. Een habitat waar ecosystemen in balans zijn, waar olifanten en mensen in harmonie kunnen leven, en waar toerisme het wilde karakter van deze majestueuze wezens volledig respecteert. Als niemand dit ideaal nastreeft, zal er nooit iets veranderen en is het te laat voor deze intelligente en cruciale soort! Lees meer…

Ga de Ice Challenge uitdaging aan!
⇒ Doe mee, doneer nu!
⇒ Wilt u een actiepagina starten om geld in te zamelen voor uw deelname? E-mail: support@bteh.org 


Ice Challenge Fundraiser: het programma

December 18-20, 2019, Thailand
Aankomst 17 december * Vertrek 21 december
Maximum aantal deelnemers: 100

Dinsdag 17 december: Aankomst deelnemers – opzetten kamp – dinner

Dag 1: Woensdag, 18 december 18

Ochtend: Welkom en introducties * Uitlleg projecten door BTEH oprichter  Antoinette van de Water: waarom is dit evenement zo belangrijk, de waarde van olifanten voor de samenleving, onze holistische aanpak  * Introductie Wim Hof Methode en ademhalingsoefeningen * Ontbijt * Voorbereiden voor eerste ijsbad!
Middag: De eerste Ice Challenge! * Korte discussie over de ervaring met Wim Hof * Lunch * Presentaties en standjes: Oplossingen voor mens-olifant conflicten, olifanten & marine life conservation * Sunset yoga
Avond: Live acoustische muziek * Drum circle met Wim Hof * Kampvuur en dinner

Dag 2: Donderdag 19 december 19

Ochtend: Sunrise yoga (optioneel) * Ademhaling met Wim Hof * Ontbijt * IJsbad
Middag: Lunch op Sam Phraya Strand * Tocht naar de Phraya Nakhon grot * 2km wandeling van en naar de grot * Meditatie en ademhaling tijdens de tocht en in de grot * Terug op het Sam Phraya Strand * Vrije tijd voor het strand, zwemmen, hangmatten, gesprekken met Wim en de instructors.
Avond: Verschillende standjes met sprekers * Holistic healing methodes (eg. singing bowl, gong therapy) en artistieke optredens * Fallon en Wim maken een kunstobject (zandkunst, tekenen/schilderen, natuurlijke kunstobject) * BBQ dinner of buffet met kampvuur en optredens

Dag 3: Vrijdag 20 december 

Ochtend: Sunrise yoga (optioneel) * Ademhalingsoefening met Wim * Ontbijt * Rit naar Kui Buri National Park * Herbebossingsproject, dammen bouwen, chili olifantenpoep project, planten alternatieve gewassen met  lokale gemeenschap * Bezoek BTEH demonstratie land
Middag: Lunch met lokale gidsen, ontmoeting community-based wildlife toerisme groep in Baan Rai Kong Mun Resort * Geschiedenis van Kui Buri en de relatie van deze gemeenschappen met de wilde olifanten in dit gebied * Verhalen over het leven met wilde olifanten * Safari in Kui Buri National Park: observeren wilde olifanten!
Avond: Dankwoord voor de lokale gemeenschap en gidsen * Terug naar het kamp op Sam Phraya Strand * Dinner/ Wim’s Finale met guitar en zang * Sluiting met Wim, Laura, Fallon en BTEH * Kampvuur en optredens op  Sam Phraya Strand

Zatedag 21 december 21: Vertrek


Doe mee met de
Wim Hof & Bring the Elephant Home
Ice Challenge Fundraiser!

Deelnemers wordt gevraagd om minimaal 1.099 Euro – $ 1,199 – 36,000 THB te doneren of in te zamelen.

Doe mee aan de Wim Hof & Bring the Elephant Home Ice Challenge door hieronder te doneren. Lees de voorwaarden voordat u uw donatie overmaakt. Dit evenement heeft een maximale capaciteit van 100 deelnemers.

Wilt u geld inzamelen of sponsors zoeken? Stuur ons een email om uw eigen crowdfunding-pagina te starten. Wilt u met meer dan één persoon deelnemen? Doneer op basis van het aantal deelnemers email de volledige naam en contactgegevens van elke deelnemer.

We kijken er naar uit u te zien!


donatieformulier

JA, ik ga de Ice Challenge uitdaging aan!

Hoeveel wilt u doneren?
Hoe wilt u betalen?

Wat zijn uw gegevens?
 
Er is iets fout gegaan probeer het later nogmaals.

Wanneer u niet online kunt doneren, stuur dan een email met de naam/namen en contactgegevens van deelnemer(s) en wij sturen u een donatieverzoek met bankgegevens van Bring the Elephant Home.

Voorwaarden

  • Accommodatie, maaltijden, alle activiteiten van de Ice Challenge en olifantensafari zijn inbegrepen.
  • Als deelnemer moet u 18 jaar of ouder zijn op het moment van het evenement.
  • Na ontvangst van uw gift ontvangt u een bevestiging per e-mail. We zullen alle details over het programma, de locatie en speciale extra opties verstrekken.
  • Informeer uzelf over de Wim Hof-methode voordat u een donatie doet, en met name de gebruiksvoorwaarden (B, 1-4) op deze pagina van Wim Hof’s website.
  • Dit evenement is een fondsenwervingsactie voor een in Nederland geregistreerde liefdadigheidsinstelling, dus uw gift is aftrekbaar van de belasting wanneer u in Nederland belastingplichtig bent,
  • Donaties voor deze fondsenwervingsactie worden niet teruggestort. Wanneer u ons echter minstens 30 dagen voorafgaand aan het evenement schriftelijk op de hoogte stelt (support@bteh.org) dat u niet kunt deelnemen, komt u in aanmerking voor een terugstorting van 50%. Er wordt geen restitutie verleend voor annuleringen die minder dan 30 dagen voorafgaand aan het evenement zijn ontvangen, noch voor het niet aanwezig zijn.
  • Overmacht: BTEH kan niet worden terugbetaald als het evenement wordt geannuleerd vanwege een oorzaak die buiten onze macht ligt.

Privacy

Stichting Bring the Elephant Home ontvangt – wanneer u een gift doet via onze webformulieren – uw naam en rekeningnummer. Dat zijn persoonsgegevens die nodig zijn voor het verwerken van uw gift. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om u te informeren over onze activiteiten of om uw steun te vragen. Lees hier meer over ons privacybeleid.

      

Ice Challenge for Elephants uses: