en | nl | th

Ga mee als vrijwilliger olifantenonderzoek - november 2021

Als “pioniervrijwilliger” help je Bring The Elephant Home (BTEH) bij het onderzoek naar het gedrag van wilde olifanten in Zuid Afrika! Taken variëren van olifanten identificeren, olifantenobservaties invoeren, het organiseren van community workshops, het uitwerken van onderzoeksprojecten en educatieve en gemeenschapsprogramma’s, en hiermee een belangrijke bijdrage leveren aan de bescherming van olifanten en aan dorpsontwikkeling. Wij verheugen ons op je aanmelding. Je vindt hopelijk alles wat je moet weten op deze webpagina! Heb je vragen? Stel ze gerust via de email.

Spreekt het je aan?

Bring The Elephant Home werft nu max 9 pioneervrijwilligers. Als deelnemer ontwikkel en test je al mogelijke activeiten van toekomstige projecten. Het is dus een veelzijdige periode, waar jou advies en inbreng erg gewaardeerd wordt. Tijdens je verblijf heb je de mogelijkheid om met de lokale bevolking kennis te maken, olifantenles te geven om een lokale school, en alles te leren over olifantengedrag en manieren om olifanten beter te beschermen.

Waar: Kariega Game Reserve, Zuid Afrika

Wanneer: November 10-30, 2021

Kosten: 1.200 euro voor drie weken

Voor meer informatie, kijk op deze pagina.

Spreek het je aan?

Heb je interesse om ook gedurende 3 weken (full time) als olifantenonderzoeker aan de slag gaan? Klik aanmelden, vul je gegevens in, en je hoort zsm van ons. Je kunt ons ook eerst een e-mail email sturen als je vragen hebt.

‹ Terug naar de vorige pagina