en | nl | th

Steun Trees for Elephants - we planten 10 bomen voor € 10 (eenmalig)

Bomen planten voor olifanten

De Aziatische olifant wordt met uitsterven bedreigd. Door ontbossing is helaas veel van zijn leefgebied, voedselvoorziening en migratieroutes verdwenen. In nog geen 50 jaar is het aantal olifanten met tenminste 50% afgenomen. De huidige totale populatie bestaat uit ongeveer 30.000 tot 50.000 olifanten.

Thailand

In Thailand leven olifanten in kleine, geïsoleerde populatie. Een minimum populatiegrootte om hun voortbestaan veilig te stellen wordt in de meeste gebieden in Thailand niet bereikt; tenzij de verbinding van leefgebieden wordt verbeterd.

Duizenden vrijwilligers

Sinds 2008 heeft Bring The Elephant Home op verschillende locaties in Azië meer dan 700.000 bomen voor olifanten geplant. Dankzij samenwerking met diverse organisaties en de hulp van duizenden vrijwilligers!

Forru methode

We planten inheemse soorten volgens de ‘framework’ methode van FORRU (Chiang Mai University) om leefgebied te herstellen, te verbinden en te creëren. Zodat olifanten veilig als sleutelsoort kunnen leven. Voor dit belangrijke project hebben we je hulp nodig. Help ons alsjeblieft om meer bomen voor olifanten te planten!

Trees for Elephants vindt plaats op verschillende locaties die essentiele zijn voor het behoud van wilde olifanten: Salakpra Wildlife Sanctuary, Khao Yai National Park, Pawa subdistrict Chanthaburi, Kui Buri National Park en langs de Kinabatangan-rivier in Borneo. We werken altijd nauw samen met lokale organisaties en gemeenschappen.

€ 10 = 10 bomen – Help je mee?

We hebben je hulp nodig om het leefgebied van wilde olifanten te herstellen, zodat mensen en olifanten in harmonie samen kunnen leven en de biodiversiteit verbeterd. Donaties worden gebruikt voor:

  • De organisatie van boomplantevenementen op verschillende locaties in Thailand
  • Onderhouden van boomkwekerijen in de gemeenschap: verzamelen en ontkiemen van zaden, organische mest, materiaal voor het planten van bomen
  • Educatief materiaal
  • Met € 5 kunnen we 5 bomen planten
  • Met € 10 kunnen we 10 bomen planten
  • Met € 50 kunnen we 50 bomen planten

Steun je Trees for Elephants met een donatie?

Single donation (NL)
Wil je iets doneren?
Welk bedrag wil je doneren?
Kies de betaalmethode
Kies je bank
Kies je creditcard

Donatie gegevens

Persoonsgegevens

Section

Aanhef
Voorwaarden *
‹ Terug naar de vorige pagina