en | nl | th

Field Station - Steun Vera!

Wil je me helpen om vrijwilligerswerk te doen op het nieuwe veldstation in Zuid-Afrika? Elke bijdrage is wekom!

Pionier groep

Ik zal deel uitmaken van de pioniersvrijwilligersgroep in 2020 die het veldstation en zijn projecten gaat opzetten. Hierdoor ontstaan ​​veel opties voor mensen en dieren. Het zal niet alleen belangrijk onderzoek in de buurt van het leefgebied van olifanten faciliteren, het zal ook meer gemeenschappen, studenten en vrijwilligers helpen om mee te doen en wilde olifanten in de buurt te ervaren. Het was voor mij een levensveranderende ervaring om in de buurt van deze prachtige dieren te komen en die me inspireerde om meer tijd te besteden aan olifanten en natuurbehoud. Ik hoop dat meer mensen hetzelfde zullen voelen!

Bring the Elephant Home is een geweldige organisatie die echt zorgt voor olifanten en mensen. Al het geld gaat rechtstreeks naar de onderzoeks- en conserveringsprojecten. Ik voel me bevoorrecht om deel uit te maken van BTEH als vrijwilliger in zowel Nederland als Zuid-Afrika. Bedankt voor je ondersteuning!Vera


Streefbedrag Vera Praet: € 1250,00 Raised: [text-blocks id=”donation-destination-balance” destination=CHALLENGE_AF_FIELDSTATION_VERA_ONE_OFF_DONATION plain=”1″]
Meer over het Elephant Field Station

Ja, ik steun Vera

Single donation (NL)
Wil je iets doneren?
Welk bedrag wil je doneren?
Kies de betaalmethode
Kies je bank
Kies je creditcard

Donatie gegevens

Persoonsgegevens

Section

Aanhef
Voorwaarden *
‹ Terug naar de vorige pagina