Bike 4 Elephants op Texel!

Wij zijn Sanit, Desireé, Gerrie, Geert en Nena en doen op 4 oktober mee met Bike 4 Elephants. Steun je onze sponsorrit over Texel? Elke bijdrage is welkom!

Olifanten gaan ons allemaal aan het hart!

Het welzijn van olifanten gaat ons allemaal erg aan het hart. Na een eerste bezoek van Sanit en Nena aan Thailand in 2014, werd meteen duidelijk onder welke slechte omstandigheden olifanten in gevangenschap moeten leven. Wij willen helpen om hier verandering in te brengen. In 2019 gingen Sanit en Nena terug naar Thailand om vrijwilligers werk te doen en de kennis over deze prachtige dieren uit te breiden.

Waarom doen we mee?

De liefde voor olifanten heeft zich inmiddels uitgebreid in de familie en vriendenkring. Het Tom Yum project vinden wij een fantastisch toekomstgericht en duurzaam initiatief om het welzijn van olifanten in Thailand structureel te verbeteren. Hierom doen wij mee met Bike 4 Elephants.

Sanit, Desireé, Gerrie, Geert en Nena

40 kilometer over het prachtige Texelse landschap!

Twee van ons zijn fanatieke fietsers, de rest van ons fietst niet tot bijna nooit. 40 kilometer over het prachtige Texelse landschap wordt voor de helft van ons dus een flinke uitdaging. Om van deze uitdaging een succes te maken hebben wij uw steun nodig!

Wij willen met deze sponsorrit 300 euro inzamelen voor het Tom Yum Project. Je kunt ons steunen via onze gofundme pagina of door onder een bedrag te doneren.

Ja, ik steun Sanit, Desireé, Gerrie, Geert en Nena!

Streefbedrag: 300 euro

Single donation (NL)
Wil je iets doneren?
Welk bedrag wil je doneren?
Kies de betaalmethode
Kies je bank
Kies je creditcard

Donatie gegevens

Persoonsgegevens

Section

Aanhef
Voorwaarden *
‹ Terug naar de vorige pagina