Annual report 2021

Uit ons Annual report 2021 blijkt dat Bring The Elephant Home ondanks de uitdagingen veel kon bereiken in 2021. We kijken ernaar uit om onze inzet voor de toekomst van olifanten in 2022 verder te verbeteren. Hartelijk dank voor je betrokkenheid en steun. We hopen dat je ons blijft steunen!

Het Annual Report 2021 is ons Engelstalige jaarverslag. Later dit jaar verschijnt het Nederlandstalige bestuursverslag inclusief jaarrekening 2021 van stichting Bring The Elephant Home. Een volledig overzicht van onze beleidsdocumenten vind je op deze pagina.

Ondanks COVID-19 bleek 2021 een jaar van nieuwe kansen voor Bring The Elephant Home. Een jaar waarin we nieuwe samenwerkingen hebben ontwikkeld met partners van over de hele wereld: van de Verenigde Staten en Zuid-Afrika tot Sri Lanka en Thailand. Door over continenten samen te werken en onderzoek en natuurbehoud te combineren, zullen we de toekomst van olifanten en de mensen die ertussen leven blijven verbeteren. Samen kunnen we een wereld creƫren waarin olifanten en mensen kunnen gedijen.

Antoinette van de Water
Directeur & oprichter Bring The Elephant Home

‹ Terug naar de vorige pagina