Adopteer een olifant

Met de vrijkoop van twee straatolifanten in 2005 startte ons adoptieprogramma van olifanten. Ze kregen een plek in het Elephant Nature Park in Thailand waar ze in natuurlijke omstandigheden eindelijk een heerlijk leven konden leiden. In het ENP leven meer dan zestig bevrijdde olifanten. Het is een prachtig park in het noorden van Chiang Mai, gerund door Sangduen Chailert (Lek). Lek is opgegroeid met olifanten. Ze zag later bij veel olifantenkampen de mishandeling en slechte omstandigheden waaronder olifanten vaak moeten leven. Door haar inzet kwam er dit park waar olifanten worden opgevangen en verzorgd.

Voor de olifanten is het hier een verademing na een leven in de stad of een toeristisch kamp. Er zijn hier geen kettingen, geen drugs, geen verkeer of werkdagen van 12 uur of langer. De olifanten kunnen hier de rest van hun leven genieten van een welverdiende rust! Inmiddels wonen er acht BTEH adoptie-olifanten waarvan er vier in het park zijn geboren.

 

De verzorging kost veel geld. Dit wordt grotendeels opgebracht door de bezoekers van het park. Ook u kunt ons project steunen door middel van de adoptie van een olifant. Uw bijdrage wordt volledig besteedt aan de zorg en het welzijn van de olifant van uw keuze.

Wilt u adoptie-ouder worden?

Daarvoor kunt u contact opnemen met Rob en Marian Notebaard via: adoptie@bring-the-elephant-home.nl
Voor 60 euro bent u 1 jaar adoptie-ouder.
Uw donatie ontvangen wij graag op rekening IBAN:NL76INGB0001675200 SWIFT: INGBNL2A t.n.v. Bring the Elephant Home te Vlaardingen.
Daarna ontvangt van ons uw adoptiepakket:

 

  • een adoptie-certificaat op uw naam
  • een serie foto’s die zijn gemaakt van het vrijkopen van de door u geadopteerde olifant
  • een prachtige DVD over uw olifant
  • ieder jaar een prachtige kleurenfoto
  • ieder jaar minimaal een keer een verslag van zijn/haar ervaringen en ontwikkeling

 

Hartelijk dank!